top of page

Prijzen & Boeken

Na het inplannen van je eerste gratis les maak je de keuze tussen het boeken van een losse les of het nemen van een abonnement. Uiteraard is een abonnement de voordeligste optie. Welke optie kies jij?

Boek een losse les

Onze Werkwijze 

 

  1. De eerste gratis les plannen we via Whatsapp. Klik daarvoor op de knop rechtsboven: ‘’Boek nu jouw eerste gratis les!’’. Samen met de docent wordt er een datum en een tijdstip gekozen die voor beide partijen goed uitkomt.

  2. Als de eerste gratis les goed is bevallen kan er een volgende les worden ingepland en zal er een document naar u worden gestuurd met een overzicht van alle tarieven met bijbehorende pakketten. Die ook op de website te zien zijn.

  3. Vervolgens kunt u zelf via onze website → Prijzen en boeken → Booking calendar of door contact op te nemen met jouw huidige docent een nieuwe les inplannen. (Belangrijk: Kies voor nu nog even voor de laatst genoemde optie wanneer mogelijk, zie mededeling hieronder.)

  4. Na het inplannen sturen wij via Whatsapp een bevestiging van de afspraak.

  5. De betaling is altijd pas na de les door middel van een betaalverzoek via Nordin.

  6. Oefentoetsen en stappenplannen worden in overleg altijd vooraf aan de les zelfstandig gemaakt en deze worden gezamenlijk behandeld.

    Mededeling
    We zijn constant bezig met het verbeteren van onze manier van werken, zo ook ons les-planningssysteem. Het kan zijn dat dit nog niet helemaal werkt zoals het hoort. Excuses daarvoor. Dit zal zo snel mogelijk opgelost worden.

Abonnement afsluiten

Liever een abonnement afsluiten? Dat kan! Met een abonnement kan je voordeliger bijles nemen als je meer dan 4 lessen nodig hebt. Een abonnement bij Place2bijles is altijd 1 maand geldig. Is de maand voorbij en wilt u meer? Dat kan ook, gewoon nog een keer afsluiten. Jij hebt alle touwtjes in handen. Er zijn meerdere pakketten beschikbaar. Neem gerust een kijkje!

bottom of page
google-site-verification=o70Nj9nX8SYITkts7S1Nb-MZ1ZgyCvXhGg1E1Lc7PVQ